Aanbeveling

Je eigen grenzen aangeven zonder egoïstisch te worden

Ik voel dat ik meer rust in mijn hoofd heb gecreëerd. Ik geef eerder mijn grenzen aan en denk meer aan mezelf, zonder egoïstisch te worden. Geen overhaaste beslissingen nemen. Ik gun mezelf de tijd om een juiste keuze te kunnen maken. Zodat ik bijvoorbeeld reistijd als een momentje voor mezelf kan zien, in plaats van haasten en stressen om net op tijd te komen. Ik vond de begeleiding erg nuttig en interessant. Ik heb er veel van opgestoken en heb het gevoel dat ik hierdoor beter in mijn vel zit en echt meer rust heb gecreëerd.

Lonne

Af en toe is het nodig dat iemand anders je even helpt

Wat ik prettig vond is de rust die Paula uitstraalt. Ze liet mij net zo lang uitpraten tot ik stil werd, ook als ik soms wat afdwaalde. Ze sprak nooit in “moet” termen.

Ik merk het verschil, ben rustiger en heb weer meer aandacht voor mezelf. En weet nu hoe ik echte quality tijd voor mezelf kan nemen. Ook al ken je jezelf redelijk en herken je zelf signalen, dan nog is het af en toe nodig dat iemand anders je even helpt de aandacht weer op het juiste vlak te leggen. Dat is een echte meerwaarde van coaching.

Helmy

Meer rust in mijn hoofd en bewuster kiezen

Ik merk het verschil, heb meer rust en ga met een beter gevoel van werk naar huis, ondanks dat niet alles af is.

Ik maak bewuster keuzes in wat ik wel en niet doe en zeg vaker nee als iets niet bij mijn verantwoordelijkheden hoort. Nu geef ik duidelijker grenzen aan in wat ik kan oppakken. De begeleiding van Paula was prettig, waarin ik nieuwe inzichten heb verkregen en handvatten om meer rust in mijn hoofd te creëren.

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *